S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Menej je niekedy viac - 7 tipov, ako urobiť outfit zaujímavým

20.01.2021

Menej je niekedy viac - 7 tipov, ako urobiť outfit zaujímavým

Vyzerať štýlovo nie je vždy iba o nosení tých najnovších trendov alebo toho najdrahšieho oblečenia. Váš outfit je nielen o oblečení a doplnkoch, ale aj o vašom postoji. Vyzerať dobre môžete aj bez veľkého úsilia, len treba vedieť ako na to.

Nasledujúce tipy vám prezradia, ako vyčarovať zaujímavý outfit s kúskami, ktoré už vlastníte.

Zmiešajte textúry

Prezrite si vaše šatníky a vyberte tie najrôznejšie látky. Úpletové šaty, háčkovaná kabelka, topánky s potlačou hadej kože, semiš, hodváb, koža, čokoľvek. Pri výbere farieb môžete ponechať všetky v rovnakom odtieni, aby celý vzhľad vyzeral a pôsobil jemnejšie.

Choďte s farbou von

Ak chcete vykročiť zo stereotypu, zabudnite na farby, ktoré spolu podľa pravidiel ladia. Neexistujú žiadne pravidlá! Kombinujte červenú s ružovou, neóny, neutrálne farby, pastelové farby, aby celkový vzhľad zaujal.

Noste súpravu

Toto je jeden z najjednoduchších spôsobov, ako vyzerať šik. Akákoľvek dvojdielna súprava či nohavicový kostým, sukňový kostým, pletená súprava alebo dokonca tepláková súprava, vyzerá automaticky módnejšie. Stačí si už len vybrať vhodnú obuv a doplnky.

Spárujte sako s tričkom

Sako a tričko s potlačou v kombinácii s džínsami dotvára tento jednoduchý trendy vzhľad. Bez ohľadu na to kam máte namierené, týmto outfitom nepokazíte nič.

Rozhodnite sa pre jednofarebnosť

Vyberte si jeden odtieň a choďte do toho! Táto možnosť umožňuje rýchlejšie sa obliecť, ak ste v zhone. Zužuje vaše možnosti výberu a tak nemusíte príliš dlho rozmýšľať nad tým, čo si oblečiete.

Noste doplnky

Niekedy stačí aj biele tričko a džínsy a jeden výrazný doplnok, ktorým zaujmete. Môžu to byť výrazné náušnice či prívesok, opasok, kabelka či okuliare. Veľké, výrazné, farebné alebo vzorované. Ak vyberiete iba jeden takýto doplnok, určite zabodujete.

handmade náhrdelník

Partnerský "look"

Ak sa niekam chystáte s vašim partnerom a chcete zaujať alebo pobaviť priateľov, oblečte si napríklad tričká pre páry s potlačou a skombinujte ich do vtipných outfitov. Móde sa predsa medze nekladú! 

Hrajte sa s proporciami

Športová podprsenka s nadrozmernou bundou. Objemný top s obtiahnutými šortkami. Vyzerať módne je predovšetkým o rôznych proporciách a kontraste. Nielen párovanie veľkých a malých tvarov je umenie, ale aj štruktúrované a jemné látky, obtiahnuté a voľné tvary či hrubé a ľahké materiály.

 

 

Vaša skriňa určite ukrýva kúsky, na ktoré ste už zabudli, tak prečo im nedať druhú šancu?

 

 

MGY5O