S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Päť farebných trendov na jeseň 2019, ktoré oživia váš šatník

04.10.2019

Päť farebných trendov na jeseň 2019, ktoré oživia váš šatník

Na jeseň a v zime, keď sa ochladí a zamračí máme tendenciu siahať po smutnejších a tmavších farbách - klasickej čiernej, sivej či hnedej. Táto sezóna však bude iná.

Trendy tejto sezóny sú farebné, žiarivé a veselé a my sme k nim povyberali zopár našich šperkov v rôznych štýloch, s ktorými určite neurobíte krok vedľa. Počas tejto jesene môžete doplniť monochromatickú čiernu, bielu, béžovú či sivú krikľavou ružovou, oranžovou, fialovou, žlto-zelenou, či najobľúbenejšou farbou aktuálnej sezóny - pistáciovou. Zaradením týchto farieb do vášho šatníka rozhodne vystúpite z davu a rozveselíte nudné šedé dni nielen sebe, ale aj svojmu okoliu. 

Pistáciová 

Táto farba sa začala objavovať na prehliadkových mólach počas aktuálnej sezóny a veľmi rýchlo jej podľahol celý instagram aj street style scéna. Tento jemný odtieň dobre ukáže rovnako na odeve ako na doplnkoch.

pistáciová farba jesene 2019

Odtiene fialovej

Fialová bola dlhšie v ústraní, občas sa v trendoch objavil niektorý konktrétny odtieň, avšak aktuálne sa nosia všetky jej odtiene od nežnej pastelovej levanduľovej až po sýtu orchideovú. 

fialová farba jeseň 2019

Jasne oranžová

Elle Woods vo filme Pravá blondína vyhlásila, že kokoľvek povedal, že oranžová je nová ružová, bol vážne narušený. Táto sezóna našťastie vytvára priestor pre obe tieto farby a dokonca nič nepokazíte ani ich kombináciou. 

oranžová farba jeseň 2019

Šokujúca ružová

Ak ste unavení z pastelových odtieňov ružovej, zaobstarajte si aspoň jeden kúsok tejto žiarivej ružovej farby, ktorá oživí váš šatník napríklad na kabáte alebo aspoň na doplnkoch. Je to farba, ktorá vás počas krátkych zimných dní rozhodne prebudí.

ružová farba jeseň 2019

Neónová žlto-zelená

Táto farba prekvapila na prehliadkových mólach New Yorku, Paríža aj Milána. Nech už siahnete po akomkoľvek kúsku v tejto farbe, rozhodne vyniknete vo všetkých zamračených jesenných dňoch.

neónová žltozelená farba jesene 2019

Zdroj: harpersbazaar.com,sperkysan.sk

MmE3N