S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Šité náramky z korálok

31.10.2016

Šité náramky z korálok

Asi ste si už všimli, že stále musím skúšať niečo nové a tentoraz som sa odhodlala k niečomu, čo ma v podstate ani nelákalo a to ploché šité náramky.

Pri týchto náramkoch ma odrádzalo hlavne to, že som nevedela ako si navrhnúť vzor, aby som ho nepokazila. A poviem vám, že som začala bez toho, aby som to vedela. Prvý zelený náramok bol čistá improvizácia a o to viac som sa tešila, že sa podaril.

Zelený handmade náramok


Druhý náramok som sa snažila navrhnúť v grafickom programe a tak som si nakreslila presný počet guličiek a navrhla som si asymetrické kvietky, ktoré som potom vyfarbovala. Jednoduchší návrh síce dlho trval, ale som rada, že sa podaril.

Široký červený náramok s kvetmi z korálok

 

Posledný náramok bol ďalší experiment, čo sa návrhu týka. Tentoraz som si v grafickom programe v efektoch rozpixelovala obrázok motýľa na potrebný počet štvorčekov a snažila som sa korálky ukladať podľa toho. Opäť sa to podarilo a teším sa, že som prišla na spôsoby, ktorými si viem vytárať vlastné návrhy a nie som odkázaná kopírovať vzory z internetu :).

Šitý ružový náramok s motýľom

Modrý srdiečkový náramok

Farebný korálkový náramok

Dúfam, že sa moje náramky budú páčiť aj vám.

Natalyss

YzZkM2