S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Čo darovať na Valentína?

02.11.2016

Čo darovať na Valentína?

Ak hľadáte vhodný darček na Valentína pre priateľku, či inú blízku osobu, máme pre vás pár tipov.

Každú ženu určite poteší jedinečný šperk, ktorý nebude mať žiadna iná iba ona. Takýto šperk je darom, ktorý vypovedá o nej a o vašom vzťahu k nej. Ukazuje, že ste si dali námahu s výberom darčeka a nekúpili tradične kvety a bonboniéru bez nápadu. Keďže symbolom lásky je srdce, vybrali sme pre vás niekoľko srdiečkových šperkov z rôznych materiálov pre ženy rôznych pováh. Ak však obdarovaná nie je veľmi na srdiečka, určite ju poteší akýkoľvek iný šperk z našej ponuky.


Potešte svoju lásku originálnymi handmade cínovanými šperkami s ručne modelovaným keramickým základom.

cínované prívesky s keramickým základom

Cínované šperky v tvare srdiečka s liečivými kamienkami, ktoré pozitívne vplývajú na telo aj dušu, potešia na Valentína každú ženu :).

liečivé kamene v šperkoch

Aj sklo má svoje čaro. Jedinečné ručne vyrobené šperky so sklenenými komponentami sú tiež vhodné ako milá pozornosť na Valentína.

Cínované šperky so sklom

Tieto srdiečka potešia na Valentína každú ženu, ktorá sa rada odlišuje od všedného davu.

živicové šperky v tvare srdca

Tieto veselé srdiečkové šperky, ručne modelované z polymérovej hmoty, potešia všetky veselé a hravé ženy :).

Šperky z fima v tvare srdiečok

Milou drobnosťou sú aj náramok proti urieknutiu so srdiečkom či shamballa náramok so srdiečkami. Vhodné sú napríklad aj pre kamarátku, pokiaľ jej chcete niečím poďakovať za pekné chvíle a pomoc v ťažších situáciách.

Náramok proti urieknutiu so srdiečkom Ružový shamballa náramok so srdiečkami

Veríme, že ste si vybrali, a že obdarovaná osoba bude s týmto prejavom lásky spokojná :).

M2UwY