S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Farba roka 2017

26.12.2016

Farba roka 2017

Spoločnosť Pantone vyhlásila farbu, ktorá bude kraľovať nasledujúcemu roku.

Je ňou príjemný odtieň zelenej nazvaný Greenery s kódom 15-0343. Tento svieži odtieň je symbolom nových začiatkov a vitality. Greenery je hrejivý odtieň žlto-zelenej, ktorý v prírode prevláda prevláda v prvé jarné dni, kedy sa príroda prebúdza. Greenery vyvoláva upokojujúci dojem, kedy obklopení zeleňou máte chuť zhlboka sa nadýchnuť a relaxovať. Čím je váš život hektickejší, tým viac máte potrebu na chvíľku zastať a vychutnávať si krásu prírody. 

Táto farba sa bude nasledujúci rok objavovať v móde, doplnkoch, bytových doplnkoch či architektúre. Obklopte sa ňou aj vy a relaxujte :). 

 

 

pantone - greenery farba roka

farba roka 2017 greenery sperky

pantone greenery pantone odtieň 2017 greenery

 

OGJjN