S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Po čom my ženy túžime, len o tom nehovoríme?

07.01.2021

Po čom my ženy túžime, len o tom nehovoríme?

Každá žena má svoje túžby, či priania. Avšak len málo žien, o nich hovorí nahlas, aj napriek tomu, že môžu byť veľmi jednoducho splniteľné.

Samozrejme, my ženy sme veľmi praktické osoby a nikdy nás neurazí, keď dostaneme pomocníka do domácnosti. Sme veľmi chápavé a tak rozumieme tomu, že v dospelosti sú praktické dary najvhodnejšie, obzvlášť keď už s partnerom zdieľame domácnosť.

Nečakáme každodenné vyznávanie lásky, dennodenne darčeky, kvety, bonboniéry. Dokonca aj vieme, že reálny vzťah nie je len o pekných chvíľach, v každom nastanú občas problémy, to sa stáva. Preto si predsa pred oltárom sľubujeme v dobrom aj v zlom. Uvedomujeme si, že nežijeme v rozprávke.

Romantické prekvapenia


Ale tiež sme len ľudia a máme veľmi rady, keď nás naše drahé polovičky prekvapia napríklad novými náušnicami, náhrdelníkom, prsteňom, ručne vyrobeným príveskom, či akýmkoľvek iným doplnkom. Vôbec nezaostávajú ani kvety, romantický wellness, či
spoločne strávený víkend kdekoľvek, kde zacítime kúsok romantiky.

Sme šťastné, keď sa v našich mužoch aspoň vo výnimočné dni, objaví tá iskra, ako keď to bolo poprvýkrát, keď sa k nám túlia, ako na prvom rande, keď sa nám pozerajú do očí, ako by nič iné neexistovalo.

Máme však jeden menší problém - nehovoríme o tom. Presne tak, nehovoríme o tom, čo si prajeme ako darček, čo nám chýba vo vzťahu, ale len celý čas v kútiku duše dúfame, že to pánom napadne len tak, samé od seba. Alebo, že si snáď budú na internete vyhľadávať tipy na darčeky pre ženy, či iné články presne tak, ako to robíme my.

Dokonca sme častokrát sklamané, keď nedostaneme niečo, čo si možno niekde v hĺbke duše želáme, ale dostaneme to, o čo sme si povedali. Či keď nespraví gesto, ktoré sme predtým veľmi neuznávali a ani sme ich o zmene názoru neinformovali. Samozrejme to nie je také klasické sklamanie, ako keď nás niekto oklame, podvedie. No je to sklamanie, takým zvláštnym spôsobom. Nehneváme sa, to určite nie. Len niekedy proste čakáme viac, ako to čo vyslovíme, že si želáme. A pritom, pokiaľ by to bolo v možnostiach našich drahých, na 100% by nám splnili každé jedno vyslovené želanie.

A prečo o tom nehovoríme?


Popravde, my ženy so ženami, takúto debatu občas spolu prehodíme. No pred mužmi, si zväčša naše priania nechávame pre seba. Či sa nám to páči, alebo nie, častokrát, keď hovoríme otvorene pred mužmi, že by sme si želali nový prsteň, hodinky, alebo si prajeme obnovenie zvyku z čias, keď sme ešte napríklad nebývali v jednej domácnosti, alebo sme neboli manželia, máme pocit, že na nás vrhajú povrchné pohľady.

Pritom to tak vôbec nemusí byť. Naši páni manželia, priatelia sú poväčšine len radi, pokiaľ im to uľahčíme a to takýmto nápadným spôsobom. To aj preto, že muž nevie vždy rozoznať nápadné znamenia, ale to kvôli tomu, že tie znamenia sú nápadné vo väčšine prípadov len pre nás.


Niekedy zas o tom nehovoríme preto, lebo nechceme vyzerať náročne, vypočítavo. Jednoducho sa bojíme, že budeme pôsobiť zle. Pričom vysloviť prianie nahlas, je úplne bežná vec, to len my ženy veľmi premýšľame.

No nemôžeme čakať originálne darčeky, pokiaľ budeme tvrdiť, že si prajeme sadu tanierov, šálok, či nové misy. Vo väčšine prípadov, mužom ani nenapadne kúpiť takú milú vec ako sú tričká s potlačou pre páry, či spoločné náramky. Toto býva úloha žien. Aj keď, keby sme to pred partnermi spomenuli, že by nás to potešilo, s veľmi veľkou pravdepodobnosťou by pre nás partner spravil všetko čo je v jeho silách a neraz by išiel aj za hranice svojej komfortnej zóny a svojich možností - hlavne ak si spoločne budujeme harmonický partnerský vzťah.

Záver

Drahé ženy, hovorte o svojich želaniach priamo, otvorene - nie v náznakoch a domienkach. Vy páni sa pýtajte a počúvajte. Môžete tak vo vašom vzťahu, vytvoriť novú iskru, ktorá vás spraví silnejšími a šťastnejšími ľuďmi.

NWUyNWQ1M