S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Potešte sa adventným kalendárom a ušetrite

09.11.2020

Potešte sa adventným kalendárom a ušetrite

Asi každý z nás sa už teší na vianočné sviatky, kedy sa všetci na chvíľku zastavíme a snáď zabudneme na ťažkú situáciu dnešných dní.

My vám čakanie na sviatky chceme spríjemniť našimi adventnými kalendármi, ktoré sú plné našich originálnych šperkov. Sú určené pre všetky milovníčky bižutérie. Adventný kalendár je zložený z 24 krabičiek a v každej z nich nájdete drobnosť na potešenie - náušnice, náramky, prívesky, retiazky. Myšlienka šperkového adventného kalendára bola v našich hlavách už pár rokov, ale nikdy sme ich v predvianočnom zhone nestihli realizovať. Keďže toto je prvý rok kedy tieto kalendáre ponúkame, vyrobili sme na úvod iba 3 kusy. Ak by sa zapáčili určite budúci rok s radosťou vyrobíme aj ďalšie. Kúpou kalendára ušetríte 20 eur z hodnoty šperkov, ak by boli kupované samostatne.

Adventný kalendár zo šperkov

Adventný kalendár so šperkami

Handmade adventný kalendár

Budeme rady, ak vás kalendár zaujme a potešíte ním seba alebo svojich blízkych :). 

OTIzZW