S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies, vďaka ktorým vám môžeme poskytovať individuálne informácie o našich výrobkoch pre marketingové účely. Kliknutím na tlačidlo „Potvrdiť“ alebo akýkoľvek odkaz mimo túto lištu súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete kedykoľvek vypnúť v nastavení vášho prehliadača.

Rušíme možnosť objednávky na dobierku

11.10.2023

Milí zákazníci, po dlhej dobe zvažovania sme pristúpili k zrušeniu zasielania objednávok na dobierku. Mrzí nás to, ale kopia sa nám neprebraté dobierky a roztopašnosť niektorých ľudí nás potom stojí nemalé peniaze. Jedna neprebratá dobierka nás pri súčasných cenách pošty stojí minimálne 6 eur. Veríme, že za tie roky na trhu už viete, že zákazníkov neklameme a vedia si to cez recenzie overiť aj noví zákazníci.


Pokiaľ s doručeným tovarom nie ste spokojní, vždy ho viete v zákonnej lehote vrátiť, nemáme s tým problém. Ak ste si z akéhokoľvek dôvodu objednávku rozmysleli ešte kým sme vám ju odoslali, napíšte nám, že ju chcete zrušiť. Nevadí nám to, nesúdime vás, sme ľudia a boli by sme rady, keby sme sa k sebe chovali slušne aj v online priestore.
Ak ste dobierku využívali z dôvodu, že ste balík potrebovali rýchlo odoslať, napíšte nám, určite to vyriešime.


Zároveň by sme chceli upozorniť nepreberačov dobierok, že sa mení zákon a po novom od vás eshop bude môcť vymáhať škodu, ktorú ste mu spôsobili - náklady na poštovné. My na toto ale úprimne nemáme nervy.


Veríme, že pre tento náš krok budete mať pochopenie. Náš eshop stojí na dvoch ľuďoch, robíme to s radosťou, tešíme sa z každej pozitívnej odozvy a chceme v tomto duchu aj pokračovať. Sme vďačné za všetkých slušných zákazníkov, robíte naše dni krajšími :). 

MjQ1OGJ